بررسی انواع کمد دیواری برای انتخاب بهتر در سال1401


انواع کمد دیواری

آیا به ‌دنبال یک کمد دیواری مناسب می‌گردید؟ در بین انواع مختلف کمد دیواری‌ها سردرگم شده‌اید؟ به‌ دنبال یک مطلب جامع برای بررسی انواع کمد دیواری هستید؟ به جای درستی آمده‌اید!

انواع کمد دیواری

کمد دیواری‌ها انواع بسیار مختلفی دارند و همین انتخاب در بین هزاران مدل مختلف را سخت می‌کند. اما نمی‌توان انواع مختلف را نیز نادیده گرفت و برای دست یافتن به بهترین انتخاب نیاز است که مدل‌های مختلف را از لحاظ جنس، نوع درب بازشونده، کاربری و… را بررسی کرد.

در ادامه این مطلب به‌ طور کامل به بررسی انواع کمد دیواری از لحاظ جنس و نوع درب بازشونده آن و همچنین کاربرد آن‌ها پرداخته شده است.

 

پادکست : خلاصه ای از مقاله بررسی انواع کمد دیواری

 

بررسی انواع مختلف کمد دیواری

همان طور که گفته شد، لازمه یک انتخاب خوب، بررسی همه ‌جانبه است. در ادامه ابتدا کمد دیواری‌ها را از لحاظ جنس‌های مختلفی که دارند مورد بررسی قرار می‌دهیم، سپس به انواع درب بازشونده آن می‌پردازیم.

بررسی انواع کمد دیواری بر حسب جنس

کمد دیواری‌ها می‌توانند جنس‌های مختلفی داشته باشند. قدیم‌ترها استفاده از کمد دیواری‌های چوبی بسیار رایج‌‌تر بود، اما امروزه به ‌دلیل هزینه بالایی که دارند کم‌تر از آن استفاده می‌شود. جنس کمد دیواری‌ها را می‌توان به چند دسته زیر تقسیم ‌بندی کرد که در ادامه تک‌ به‌ تک در مورد آن‌ها توضیحاتی ارائه می‌دهیم:

  • کمد دیواری چوبی
  • کمد دیواری ام‌دی‌اف
  • کمد دیواری آینه‌ای
  • کمد دیواری شیشه‌ای
  • کمد دیواری هایگلاس
  • کمد دیواری فلزی
  • کمد دیواری ممبران
  • کمد دیواری لترون

بررسی انواع کمد دیواری بر حسب جنس

 

کمد دیواری چوبی

استفاده از چوب طبیعی در کمد دیواری‌ها از قدیم رایج بوده و همواره به ‌عنوان عاملی برای زیبایی بیشتر دکوراسیون و القای حس طبیعت در خانه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این نوع کمد دیواری از گران‌ترین کمد دیواری‌های موجود در بازار است و از متریال‌های لوکس محسوب می‌شود.

کمد دیواری‌های چوبی می‌توانند به ‌صورت تمام چوب یا برای کاهش هزینه‌ آن، تنها یک روکش چوبی داشته باشند. این جنس کمد دیواری از مرغوب‌ترین و با دوام‌ترین کمد دیواری‌ها است و کاملاً ارزش هزینه‌ای که بابت آن می‌پردازید را دارد.

کمد دیواری چوبی

کمد دیواری ام‌دی‌اف

ام‌دی‌اف از متریال‌های پر طرفدار ساخت کمد دیواری است و در واقع از خرده‌ چوب‌ یا خمیر چوب که فشرده شده و تحت حرارت قرار گرفته تهیه می‌شود. از ویژگی‌های آن می‌توان به مقاومت در برابر ضربه و سطح بدون شکاف و کاملاً صاف آن اشاره کرد. همچنین طرح‌ها و رنگ‌های متنوع این متریال، دست شما را در انتخاب باز می‌گذارد و همین نیز باعث می شود که به ‌راحتی با دکوراسیون خانه شما هماهنگ ‌شود.

 

کمد دیواری ام‌دی‌اف

کمد دیواری آینه‌ای

کمد دیواری آینه‌ای معمولاً به ‌صورت تمام آینه روی درب کمد یا روی بخشی از آن کار می‌شود و بدنه کمد دیواری از جنس دیگری است. این نوع کمد دیواری برای خانه‌های با دکوراسیون مدرن انتخاب بسیار مناسبی است. از مزایای این نوع کمد دیواری می‌توان به بزرگ‌تر نشان دادن فضا، انعکاس نور، پخش و افزایش نور در فضا و کاربردی بودن (استفاده به‌ عنوان آینه) آن اشاره کرد. کمد دیواری آینه‌ای در طرح‌ها و سایز‌های مختلفی قابل اجرا است.

کمد دیواری آینه‌ای

 

مقاله پیشنهادی :قیمت کناف ایران برای سال 1400

مقاله پیشنهادی :آشنایی با مزایای اکولوژیکی بام سبز

مقاله پیشنهادی:قیمت روف گاردن در سنندج و ایران چقدر است؟

 

 

 

کمد دیواری شیشه‌ای

کمد دیواری شیشه‌ای نیز همچون کمد دیواری آینه‌ای، بیشتر در بین دوست‌ داران دکوراسیون مدرن طرفدار دارد. شاید با خود فکر کنید که استفاده از شیشه در کمد دیواری ریسک ‌پذیر است و استحکام کافی را ندارد؛ اما باید بدانید که شیشه مورد استفاده برای کمد دیواری، کاملاً محکم و در برابر ضربه تا حدی مقاوم است و از قاب‌های مخصوصی برای نگهداری آن استفاده می‌شود.

این نوع کمد دیواری برای افرادی مناسب است که به نظم و مرتب بودن کمد اهمیت می‌دهند. کمد دیواری شیشه‌ای را می‌توان به شکل مات یا حتی رنگ‌های دیگر مثل خاکستری یا برنزی نیز اجرا کرد.

کمد دیواری شیشه‌ای

کمد دیواری هایگلاس

کمد دیواری هایگلاس کمد دیواری‌های ام‌دی‌افی هستند که دارای ضخامت بیشتر و سطح صاف و براق مشابه آینه هستند. روی سطح این نوع کمد دیواری از یک لایه پلی‌گلاس استفاده شده و همین باعث ظاهر براق آن شده است. کمد دیواری هایگلاس نیز مانند کمد دیواری‌های آینه‌ای با انعکاس نور و تصویر محیط، باعث بزرگ‌تر و روشن‌تر نشان دادن محیط می‌شوند. برای بهره بردن از زیبایی بیشتر این کمد بهتر است به تمیزی آن اهمیت داده شود و هر چند وقت یک بار از هر گونه جای اثر انگشت و لک پاک شود.

کمد دیواری هایگلاس

کمد دیواری فلزی

کمد دیواری‌های فلزی خیلی کم در منازل مسکونی استفاده می‌شوند و بیشتر در ساختمان‌های اداری، مدرسه‌ها، مساجد و… کاربرد دارند. این نوع کمد دیواری ارزان‌ قیمت است و دوام بالایی نیز دارد. همچنین قابلیت شخصی ‌سازی بر اساس نیاز شما در این کمدها امکان ‌پذیر است و در رنگ‌های مختلفی قابل اجرا است.

کمد دیواری فلزی

کمد دیواری ممبران

کمد دیواری ممبران از جنس ام‌دی‌اف است که با روکشی از پی‌وی‌سی پوشیده شده است. در این نوع کمد دیواری قابلیت اجرای طرح‌های مختلف مثل منبت‌ کاری را دارد و مورد علاقه افراد شلوغ ‌پسند و سبک کلاسیک است. کمد دیواری ممبران تنوع بسیار بالایی دارد و با توجه به سلیقه شما قابلیت شخصی ‌سازی دارد. از این نوع کمد دیواری باید به ‌خوبی مراقبت کرد و آن را از اجسام تیز و حرارت و رطوبت دور نگه داشت.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

 

 

مقاله پیشنهادی:5 تفاوت بین کمد درب ریلی و درب لولایی، کدام یک بهتر است؟

مقاله پیشنهادی :چه رنگی برای رنگ کابینت آشپزخانه مناسب است؟

مقاله پیشنهادی:راهنمای خرید کابینت آشپزخانه برای خانه های شیک

مقاله پیشنهادی :اهمیت پارتیشن ‌بندی در دکوراسیون داخلی

 

 

 

کمد دیواری لترون

کمد دیواری لترون از نئوپان تشکیل شده که شامل خرده چوب فشرده شده است. این نوع کمد دیواری می‌تواند همراه با روکش ام‌دی‌اف، هایگلاس، چوب، ملامینه و… نیز کار شود. از ارزان ‌قیمت‌ترین متریال‌های موجود در بازار است و از مقاوت بسیار کمی برخوردار است. در استفاده از این کمد دیواری دقت زیادی لازم است و نباید درب آن زیاد باز و بسته شود؛ چون پس از مدتی روکش آن شروع به خم شدن و شکستن می‌کند.

برای ساخت این کمد باید از چسب استفاده شود، اما به ‌دلیل قیمت بسیار بالای آن در ایران، از روش جایگزین، یعنی شن نئوپان استفاده می‌کنند که کیفیت خیلی پایینی دارد. در کل استفاده از این نوع متریال برای ساخت کمد دیواری خیلی توصیه نمی‌شود.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

بررسی انواع کمد دیواری بر حسب نوع درب

کمد دیواری‌ها را می‌توان همچنین از لحاظ نوع درب مورد استفاده نیز مورد بررسی قرار داد. وجود درب‌های مختلف در ساخت کمد دیواری سبب گردیده شما دیگر دغدغه فضای کافی برای ساخت کمد دیواری را نخواهدی داشت. از جمله رایج‌ترین درب مورد استفاده برای کمد دیواری‌ها می‌توان به درب‌های ریلی، لولایی و کشویی اشاره کرد که هر کدام دارای معایب و مزایای خاصی هستند. در ادامه انوع درب‌ها برای کمد دیواری‌های مختلف توضیح داده شده است.

  • کمد دیواری با درب لولایی
  • کمد دیواری با درب ریلی (کشویی)
  • کمد دیواری با درب آکاردئونی
  • کمد دیواری بدون درب
انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

 

 

مقاله پیشنهادی:معرفی ویژگی روف گاردن باکیفیت- اجرا توسط تیم دارسان + قیمت 1401

مقاله پیشنهادی:معرفی ویژگی‌های بهترین کمد دیواری و تاثیر آن بر دکوراسیون داخلی

 

 

کمد دیواری با درب لولایی

درب لولایی کمد دیواری‌ همان مدل سنتی درب کمدها هستند که به طرف بیرون باز می‌شوند؛ همان درب معمولی که در خانه‌ها برای درب اتاق‌ها استفاده می‌شود. همان طور که احتمالاُ خودتان هم می‌دانید، این نوع درب از قدیمی‌ترین درب‌ها است که از قدیم تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است.

از مزایای استفاده از این درب این است که بر خلاف درب‌های ریلی، همه درب‌های آن را می‌توان به ‌طور همزمان باز و به همه بخش‌های کمد دسترسی داشت. هر چند این نوع درب برای محیط‌های کوچک خیلی مناسب نیست و نیاز به فضایی برای باز شدن دارد؛ پس برای محیط‌هایی با فضای بزرگ بیشتر مناسب است.

البته این مورد را تا حدی می‌توان با طراحی‌های به‌ خصوص رفع کرد؛ برای مثال می‌توان برای هر بخش درب جداگانه‌ای در زوایای مختلف قرار داد تا در محیط‌های کوچک نیز قابل استفاده باشد و محیط کم‌تری را اشغال کند. همچنین از نکات قابل توجه این است که قیمت درب لولایی معمولاً از درب ریلی بیشتر است.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

کمد دیواری با درب ریلی (کشویی)

کمد دیواری ریلی از مدل‌های جدید بازشوی درب کمد است که استفاده از آن روز به‌ روز به‌ دلیل کاربردی بودن آن رو به افزایش است. این نوع کمد در طراحی دکوراسیون‌ های مدرن و فضاهای مینیمال همخوانی خوبی دارد. با استفاده از این نوع درب شما فضای بیشتری را در اختیار دارید و فضایی که اشغال می‌کند تنها فضای مربوط به خود کمد است. این مورد برای خانه‌ها و فضاهای آپارتمانی کوچک مزیت بزرگی محسوب می‌شود.

نصب و استفاده از کمد دیواری ریلی بسیار راحت است. البته باید توجه داشت که از همان ابتدا از متریال، یراق‌آلات و ریل‌های با کیفیت برای ساخت آن استفاده کرد تا طول عمر آن هر چه بیشتر شود و به مرور زمان کاریی خود را از دست ندهد. با توجه به مقاومت بالاتر این نوع کمد دیواری نسبت به یک کمد لولایی و دیگر مزایای این کمد، باعث شده که هزینه آن نسبت به سایر انواع کمدها بیشتر شود.

در یک سری مدل‌های جدیدتر این کمد، علاوه‌ بر درب‌های کمد، خود بدنه کمد نیز یک ریل دارد که این به خود کمد نیز امکان جابه‌جا شدن می‌دهد.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

کمد دیواری با درب آکاردئونی

مدل درب آکاردئونی همان طور که از اسم آن نیز پیداست، از ساز آکاردئون الهام گرفته شده است. از ویژگی‌های این درب می‌توان به قابلیت تا شدن به ‌صورت کرکره‌ای، قابلیت قرارگیری در یک طرف کمد، امکان نصب به دو صورت راست بازشو و چپ بازشو، قابلیت دسترسی به تمام فضای داخلی کمد و... . این نوع درب در واقع یک نوع درب ریلی است و تمام مزایای آن را دارد، با این تفاوت که به ‌دلیل قابلیت جمع‌ شوندگی آن، امکانات بیشتری را در اختیار فرد قرار می‌دهد.

انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری

کمد دیواری بدون درب

این نوع کمد دیواری از مدل‌های جدید و ترند امروزی و در سبک‌های مدرن استفاده می‌شود. در این مدل بر خلاف سایر مدل‌ها که تمرکز روی طراحی درب است، در این مدل تمرکز روی نحوه چیدمان و طبقه‌ بندی درونی کمد دیواری است.

کمد دیواری بدون درب

سخن پایانی

حالا که با هم به بررسی انواع کمد دیواری پرداختیم و با انواع مدل‌های قابل اجرای آن آشنا شدید، انتخاب کمد دیواری مناسب راحت‌تر شده است. توجه داشته باشید که از هر نوع کمد دیواری که قصد استفاده دارید، از بهترین نوع متریال استفاده کنید تا در طولانی ‌مدت بیشترین کارایی را برای شما داشته باشد. کمد برای افزایش طول عمر کمد دیواری و مراقبت صحیح باید آن را از رطوبت دور نگه دارید. یکی از خدمات مجموعه تولید و طراحی کمدهای دیواری در سنندج است.

سخن پایانی

سایر خدمات تیم دارسان

اجرای روف گاردن

اجرای کابینت آشپزخانه

اجرای کفپوش

اجرای کناف

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خانهدرباره ماپروژه هاتماس با ما